10/04/2019 15:54:09 - 22/02/2021 15:54:09 - 12927 Okunma

Kırklareli Üniversitesi 9. Kariyer Günleri kapsamında, 9 Nisan 2019 tarihinde “Mali Müşavirlik Mesleği ve Kariyer” adlı etkinlik düzenlendi. Kırklareli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Sayın Faruk Azabağaoğlu, Kırklareli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Çetin Yılmaz, Yeminli Mali Müşavir Sayın Vedat Var ve SMMM Stajyeri Sayın Ebru Yıldırım’ın konuşmacı olduğu etkinlik, Yüksekokulumuz öğrencileri ve akademik personelinin katılımı ile gerçekleşti.

Etkinlikte mali müşavirlik meslek mensubu olabilmek için gereken şartlar, sınav koşulları, staj süresi ve şartları ve bu konudaki kariyer planlaması katılımcılar tarafından öğrencilerimize aktarıldı. Konuşmacıların Yüksekokulumuz öğrencilerinden gelen soruları cevaplamalarının ardından, etkinlik Sayın Faruk Azabağaoğlu’na tüm katılımcılar adına Teşekkür Belgesi’nin verilmesiyle sona erdi.

9. Kariyer Günleri

Mali Müşavirlik Mesleği ve Kariyer