10/04/2019 15:54:42 - 22/02/2021 15:54:42 - 11038 Okunma

Kırklareli Üniversitesi 9. Kariyer Günleri kapsamında, İdealist Liderler ve Lojistisyenler Kulübü katkısıyla, 8 Nisan 2019 tarihinde “Dış Ticarette Kariyer Yolculuğu” adlı konferans düzenlendi. Okyanus Alüminyum San. Tic. A.Ş. İhracat Müdürü Sayın Özcan Varol’un konuşmacı olduğu konferans, Yüksekokulumuz öğrencileri ve akademik personelinin katılımı ile gerçekleşti. Konferansta Sayın Varol bir ihracat müdürünün sahip olması gereken yeterliliklerden ve mesleki deneyimlerinden bahsetti. Varol, konuşmasında özellikle yabancı dil bilmenin önemi üzerinde durarak, öğrencilere yurt dışında dil eğitimiyle ilgili tavsiyelerde bulundu. Varol, konuşmasının bitiminde Yüksekokulumuz öğrencilerinden gelen soruları cevapladı.  Etkinlik, Sayın Özcan Varol’a Teşekkür Belgesi’nin verilmesiyle sona erdi.

Kariyer Günleri Özcan VAROL