29/03/2019 15:56:22 - 22/02/2021 15:56:22 - 11934 Okunma

Kırklareli Üniversitesi İdealist Liderler ve Lojistisyenler Kulübü tarafından, 5 Mart 2019 tarihinde Tehlikeli Madde Taşımacılığı konulu konferans düzenlendi.  TMGD Danışmanlık Grup Yöneticisi Sayın Erencan Başarır’ın konuşmacı olduğu konferans, Yüksekokulumuz öğrencileri ve akademik personelinin katılımı ile gerçekleşti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferansta, sektörde birçok büyük markaya danışmanlık yapan TMGD Danışmanlık firması, tehlikeli maddelerin taşınması ve etiketlenmesi hakkında bilgiler paylaşarak konuşmasına başlayan Başarır, Türkiye’de ve Dünya’da yaptıkları uygulamalarla ilgili örnekler vererek devam etti. Başarır, konuşmasının bitiminde Yüksekokulumuz öğrencilerinden gelen soruları cevapladı. Konferans sonunda, İdealist Liderler ve Lojistisyenler Kulübü Yönetim Kurulu tarafından Sayın Erencan Başarır’a plaket verildi.

idealist lider ve lojistisyenler kulubü