29/03/2019 15:45:06 - 29/03/2019 15:45:06 - 11277 Okunma

Yüksekokulumuz Dr.Öğr.Üyesi Hatime Kamilçelebi danışmanlığındaki Oyun Atölyesi Kulübü, Çanakkale’de şehit düşen tüm askerlerimizi andığımız 18 Mart’a istinaden “Mehmet Muzaffer - Bedeli Çanakkale’de Ödendi” adlı oyunu, 21 Mart 2019 tarihinde Yüksekokulumuz B Blok Konferans Salonu’nda saat 13:30 ve saat 16:00’da olmak üzere iki oturumda sergilemiştir. Oyun, hem Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu hem de Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından yoğun ilgiyle karşılanmıştır. Oyun Atölyesi oyuncuları Enver Cemal Arslan, Burak Yalçınkaya, Yağızer Yıldırım, Kaan Kutal, Eylül Sakar, Melikhan Besler, Serdar Özsan, Şafak Can İratcı, İlayda Kaçmaz, Yusuf Berkay Eren, Talha Çökek,Ahmet Şenyer, Kardelen Ay, Satılmış Yürekli ve Muhammet Enes Üstündağ’a emeklerinden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Oyun Atölyesi