Uygulamalı Bilimler Fakültesi
27/12/2018 15:52:55 - 22/02/2021 15:52:55 - 14461 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Bankacılık ve Finans Kulübü’nün düzenlediği DUAYENLERLE BULUŞMALAR temalı konferanslar serisinde dördüncü duayenle buluştu.

Bankacılık ve Finans Kulübü’nün misafiri Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Bakanı-TÜRMOB Eski Genel Başkanı Dr. Masum TÜRKER oldu. Kırklareli Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Mehmet Hasan EKEN’in moderatörlüğünde Bankacılık ve Finans Kulübü’nün misafiri Dr. Masum TÜRKER, yapmış olduğu “Eğitimin Muhasebesi: Başarı” konulu sunumla deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ertuğrul ERDEM, Kırklareli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Sayın Faruk AZABAĞAOĞLU ve Kırklareli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Üyesi Sayın Burhan ÜSTÜNKOL ile Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personelinin ve değerli öğrencilerimizin katılımıyla 26 Aralık 2018 tarihinde Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferans sonunda, Bankacılık ve Finans Kulübü Yönetim Kurulu tarafından Sayın TÜRKER’e plaket ve teşekkür belgesi verildi.

BVF DUAYENLERLE BULUŞUYORUZ MASUM TÜRKER

Facebook Twitter Google Plus
Masum TÜRKER
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.