07/12/2018 15:50:59 - 22/02/2021 15:50:59 - 12410 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Bankacılık ve Finans Kulübünün düzenlediği DUAYENLERLE BULUŞMALAR temalı konferanslar serisinde, üçüncü duayenle buluştu.

Bankacılık ve Finans Kulübünün misafiri TÜİK Eski Başkanı Sayın Mehmet Sıddık ENSARİ oldu. Kırklareli Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Hasan EKEN’in moderatörlüğünde, Sayın ENSARİ, ‘’Türkiye’deki Makroekonomik Dengeler’’ konulu bir sunum yaptıktan sonra deneyimlerini bizlerle paylaştı.

28 Kasım 2018 tarihinde, Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Yerleşkesinde gerçekleşen konferansa, öğrenci arkadaşlarımız, hocalarımız ve banka şube müdürlerimiz katılım sağladı. Yoğun geçen programın sonunda kulübümüz yönetim kurulu tarafından Sayın ENSARİ’ye plaket ve teşekkür belgesi verildi.

bvf DUAYENLERLE BULUŞUYORUZ

Mehmet Sıddık Ensari