Uygulamalı Bilimler Fakültesi
02/10/2018 15:19:00 - 05/10/2018 15:19:00 - 16354 Okunma

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Akademik Kurul Toplantısı, 2 Ekim 2018 tarihinde Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Yerleşkesi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bülent Şengörür başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Mehmet Hasan Eken, Müdür Yardımcıları Dr.Öğretim Üyesi Berna Ak Bingül ve Dr.Öğretim Üyesi Başak Doğan, Bankacılık ve Finans Bölümü öğretim üyeleri Doç.Dr. Süleyman Kale, Dr.Öğretim Üyesi Adil Akıncı, Dr.Öğretim Üyesi Hatime Kamilçelebi, öğretim elemanı Arş.Gör. Serkan Çelik, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğretim üyesi Dr.Öğretim Üyesi Ferahnur Özgören Şen, Muhasebe ve Finansal Yönetim Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör. Tutku Ünkaracalar, Yüksekokul Sekreteri Meltem Turhan, öğrenci temsilcisi ve öğrenci kulüplerinin üyeleri katıldı.

Toplantıda, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile ilgili genel bilgiler Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Mehmet Hasan Eken, Bankacılık ve Finans Bölümü ile ilgili bilgiler Dr.Öğretim Üyesi Berna Ak Bingül ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü ile ilgili bilgiler Dr.Öğretim Üyesi Başak Doğan tarafından paylaşıldı.

Öğretim üyeleri, idari personel, öğrenci temsilcisi ve öğrenci kulüplerinin üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması, dilek ve temennilerin iletilmesiyle toplantı sona erdi.

2018-2019 Akademik Kurul

Facebook Twitter Google Plus
KLU

İçerik bulunamadı.

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.