03/10/2018 15:50:38 - 22/02/2021 15:50:38 - 24105 Okunma

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Akademik Açılış Töreni, 2 Ekim 2018 tarihinde Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Yerleşkesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı A. Masis Yontan’ın “Açılış Dersi” verdiği ve Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bülent Şengörür, kamu kurumları ile özel sektör işletmelerinin yöneticileri, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Danışma Kurulu üyeleri, akademik, idari personeli ve öğrencilerinin katıldığı Akademik Açılış Töreni, coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Mehmet Hasan Eken’in açılış konuşması ile başlayan tören, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya ve Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bülent Şengörür’ün konuşmaları ve akabinde TÜRMOB Genel Başkanı A. Masis Yontan’ın öğrencilerle mesleki tecrübe ve bilgilerini paylaştığı “Açılış Dersi” ile devam etti. Tören, plaket sunumları ile sonlandı.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu olarak, tüm öğrencilerimiz için başarı dolu bir akademik yıl olmasını temenni ederiz.

2018-2019 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİ