07/06/2018 09:56:27 - 07/06/2018 09:56:27 - 11738 Okunma

Staja başladığınıza dair belgenin (Ek-2)  staja başlanılan günün mesai saati bitimine kadar e-posta ile Yüksekokula gönderilmelidir. Daha sonra, belgenin aslı 1 (Bir) hafta içinde posta/kargo ile mutlaka Yüksekokulumuza ulaştırılmalıdır.

*Belgesi ulaşmayan öğrencinin staja başlamadığı kabul edilerek stajı iptal edilecektir.

Staj dosyasının, en geç staj bitiminden itibaren 2 hafta içinde Yüksekokul Müdürlüğüne elden veya posta/kargo ile gönderilmesi gerekir. Ancak posta ve kargodaki gecikmelerden ve kaybolmalardan idare sorumlu değildir. Bu süre içinde staj dosyasını teslim etmeyen öğrencinin stajı geçersiz sayılacaktır.

2018 HAZİRAN DÖNEMİ STAJ BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Haziran Staj