18/05/2018 15:48:00 - 22/02/2021 15:48:00 - 12744 Okunma

Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü ikinci ve üçüncü sınıf öğrencileri, 14.05.2018 tarihinde Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü ve Barsan Global Lojistik A.Ş. Çerkezköy Antrepoları’na Öğr.Gör. İhsan AKTAŞ ve Dr.Öğr.Üyesi Başak DOĞAN sorumluluğunda teknik gezi düzenlemişlerdir. Çerkezköy Gümrük Müdürü Sn. Lütfü TAYFUR ve Gümrük Müdür Yardımcısı Sn. Mahsum BAĞIRTAN, gümrük işlemleri ve lojistikte gümrük işlemlerinin önemi hakkında öğrencilerimize bilgi vermişler ve öğrencilerimizden gelen soruları özenle cevaplamışlardır. Barsan Global Lojistik A.Ş. Çerkezköy Antrepo yöneticisi Sn. Şevket ERTEN, Lojistik Hizmetleri Müşteri Temsilcisi Sn. Serdar Volkan KOÇ, Grup Şefi Pazarlama Sorumlusu Sn. Ceylan ÇELİK, İnsan Kaynakları Uzmanı Sn. Aslı ŞAHİNKAYA, Mali ve İdari İşler Müdürü Sn. Emsal KOÇAK ve Gümrük Müşaviri Sn. Gürcan AKKOÇ; antrepo sisteminin işleyişi, antrepo yerleşim düzeni ve lojistik operasyonlarda antrepoların önemi, lojistik sektöründe insan kaynakları hakkında öğrencilerimize bilgi aktarmışlar, ve yine öğrencilerimizden gelen soruları titizlikle cevaplamışlardır. Her iki kurum yetkililerine, öğrencilerimize kattıkları bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz.

2018 UTL